Over Suus.

Na wat omzwervingen via Apeldoorn, Rotterdam en USA ben ik weer terug in het mooie Achterhoek. Terug naar de roots, woonachtig in Doetinchem. Hier mag ik graag buiten tussen de honden en paarden zijn. Ik heb een eigen kantoorhond, die haar rol heel serieus neemt. Dus mocht je tijdens een call een snurk horen, dan is ze ook hard aan het 'werk'. 

Energie haal ik vooral uit het helpen van mensen, op welke manier dan ook. Dat is ook waar de liefde voor het organiseren vandaan komt. Mijn allereerste evenement was een benefietconcert met talloze bandjes en artiesten. Het organiseren hiervan gaf zoveel voldoening, dat ik besloot: hier wil ik mijn werk van maken. En zo is het ook gelopen! Na het afronden van de opleiding event management in 2007 ben ik aan de slag gegaan. Inmiddels sta ik hier met 15 jaar ervaring, 100+ evenementen uitgevoerd, en heb ik een mooi betrouwbaar netwerk opgebouwd. 

Wat er dan precies zo leuk is aan het organiseren van events? Het ontzorgen, meedenken en samenwerken om een geslaagd evenement neer te zetten. 

Dus... loop je vast met je evenement of wil je je niet met randzaken van je bedrijf bezig houden maar juist focussen op hetgeen je goed in bent? Laat het me weten want... Ik help je graag! 

 

Portfolio

Leuk om enkele afgeronde projecten te mogen delen!